Mulder Oefentherapie blijft open! Vanaf 16 maart zijn officieel alle scholen, horeca en sportgelegenheden gesloten en ligt de prioriteit bij acute zorg. Hierdoor heerst twijfel of je nog wel terecht kunt bij de oefentherapeut Cesar. JA, ik werk door! Voor rugpijn, nekpijn, schouderklachten enz. kun je via de directe toegankelijkheid ook bij mij terecht en hoef je niet naar de huisarts. Als primair aanspreekpunt voor houding en beweging gerelateerde zorg ondersteun ik de huisarts.

Ik houd de actuele instructies in de gaten van het RIVM en VvOCM (beroepsgroep) en houd me aan alle voorzorgsmaatregelen. Wat houdt dit voor jou in:

– Neem je eigen handdoek mee

– Gelieve thuis te blijven bij milde klachten, zoals; verkoudheid, keelpijn, niezen, hoesten en/of verhoging boven 38 graden. Laat mij dit tijdig weten (minstens 24 uur van te voren).

– Video consult; kun/wil je niet naar de praktijk te komen, maar wel je traject voortzetten? Dan kunnen we een video consult afspreken via een beveiligde omgeving.

– Verder schud ik je niet de hand, houd ik wat meer afstand, mag je jouw handen wassen bij binnenkomst en zal ik vaker de praktijk goed schoonmaken.