Gemma Mulder oefentherapie

Wie is Gemma Mulder?

In 2012 heb ik de HBO opleiding afgerond tot oefentherapeut Cesar, waarna ik direct aan het werk kon. In 2013 ben ik begonnen met mijn eigen onderneming in Rotterdam Kralingen (t/m 2018).

Sinds mei 2016 ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer bij paramedisch centrum In-Motion te Breda Princenhage (Breda). Sinds januari 2019 werk ik ook in Medisch centrum Donk in de Haagse Beemden (Breda) en gezondheidscentrum de Keen in Etten-Leur. Deze locaties maken de lijntjes kort om samen te werken met andere paramedische beroepen zoals: fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen en di√ętisten.

Missie/Visie

Bewegen inzetten als geneesmiddel voor fysieke klachten/gezondheidsproblemen en deze op een actieve manier behandelen. De kwaliteit van de beweging binnen ieders mogelijkheden verbeteren. Integrale kijk naar de mens en verder kijken dan ziekte/beperking.

Een fysiek klacht kan ook samen gaan met andere gezondheidsproblemen, waarvoor ik samenwerk met andere paramedici om “de juiste zorg op de juiste plaats” te kunnen bieden.

Lees hier wat anderen zeggen over Mulder