Wie is Gemma Mulder?

In 2012 heb ik de HBO opleiding afgerond tot oefentherapeut Cesar, waarna ik direct aan het werk kon. In 2013 ben ik begonnen met mijn eigen onderneming in Rotterdam Kralingen (t/m 2018).

Sinds mei 2016 ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer bij paramedisch centrum In-Motion te Breda Princenhage (Breda). Sinds januari 2019 werk ik ook in Medisch centrum Donk in de Haagse Beemden (Breda) en gezondheidscentrum de Keen in Etten-Leur. Deze locaties maken de lijntjes kort om samen te werken met andere paramedische beroepen zoals: fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen en diëtisten.

Daarnaast zet ik me in voor samenwerking tussen paramedische beroepen middels Paramedisch Platform Nederland(PPN) regio Breda.

Lees hier wat anderen zeggen over Gemma Mulder

Missie/Visie

Bewegen wil ik inzetten als geneesmiddel om fysieke klachten/ gezondheidsproblemen op een actieve manier te behandelen.  Ik kijk naar de mens al geheel (integrale blik) en ik kijk verder dan ziekte/beperking. Naar de kwaliteit van de beweging binnen ieders mogelijkheden verbeteren.

Een fysieke klacht kan ook samen gaan met andere gezondheidsproblemen, hiervoor werk ik samen met andere paramedici om zo “de juiste zorg op de juiste plaats” te kunnen bieden.