Gratis werkplek advies via video en een gratis poster voor inspiratie!

Door de Corona crisis moeten we nog even zoveel mogelijk thuis werken. Hoe gaat dat bij jou? Heb je inmiddels een goede plek gevonden waar je rustig kunt werken? Heb je daarbij ook gelet op een goede houding?

Met een goede houding kun je pijnklachten aan je nek en rug voorkomen.Kun je iets veranderen aan de hoogte van je stoel of bureau? Kun je goed met je voeten bij de grond? Kun je zoveel mogelijk met een rechte rug zitten en je nek en armen ontspannen?

Nu we zoveel mogelijk thuis moeten werken is het een uitdaging om voldoende in beweging te blijven. Dit is ook zeer belangrijk om pijnklachten te voorkomen. Probeer iedere 45-60 minuten even op te staan en te bewegen of oefeningen te doen. Zie deze poster voor inspiratie.

Heb je hulp nodig? Klik op onderstaande link om een afspraak te maken voor een gratis video consult en krijg advies over Cesartherapie, oefentherapie, beroepsgroep VvOCM, thuis werkenjouw computerhouding en oefeningen die je tussendoor kunt doen. Ook de poster op A3 formaat kun je gratis bestellen via het contact formulier. Vermeld de volgende code in het onderwerp; poster2020. Deze acties zijn geldig t/m 20 mei 2020.

Gratis: Poster en/of eenmalig werkplek advies via video consult